Meteen naar de content

Volg ons!

40% OFF > GRATIS Verzending - Veilig Betalen

Contact

Wettelijke kennisgeving

Disclaimer

Inhoud
De op deze website getoonde informatie wordt door TodaysCharger.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Copyright
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van TodaysCharger.nl Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TodaysCharger.nl

Privacy
Alle gegevens die je invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan TodaysCharger.nl zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat TodaysCharger.nl zonder je toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Juridische geldigheid van de disclaimer 
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Vandaag besteld, morgen in huis

Veilig Afrekenen

24/7 Klantenservice