Meteen naar de content

Volg ons!

40% OFF > GRATIS Verzending - Veilig Betalen

Contact

Retourneren

Retourvoorwaarden

Als u niet tevreden bent over het product kunt u het product binnen 14 dagen retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten en het product mag niet gebruikt zijn. Het recht wordt behouden om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten schuld van onze partner om zijn beschadigd. 

Hygiënische producten kunnen in de regel niet geretourneerd worden. Het gaat om producten van persoonlijke aard in de zin van art. 6.3. van de Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. De wet op de verkoop op afstand voorziet in deze uitzondering op het herroepingsrecht en deze wordt uitdrukkelijk opgenomen in onze retourvoorwaarden. Deze retourvoorwaarden maken deel uit van onze algemene voorwaarden en worden door de klant aanvaardt op het ogenblik van de aankoop.


De klant heeft geen recht op restitutie nadat items eventueel eenzijdig en zonder voorafgaande toestemming toch geretourneerd werden. 
Ook als achteraf blijkt dat de verzegeling toch gebroken is of de producten reeds zijn gebruikt heeft de klant geen recht op terugbetaling. Om in aanmerking te komen voor terugbetaling dient een ingevuld retourformulier meegezonden te worden met het retourpakket. Het retourformulier word verstuurd door de klantenservice nadat er contact is opgenomen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De track en trace code moet op aanvraag van hkeasyfresh.nl getoond kunnen worden. De retourzending dient gestuurd te worden naar het retouradres die staat vermeldt op het retourformulier om in aanmerking te komen voor restitutie. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren?

Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor contact op te nemen via ons contactformulier. 

Vandaag besteld, morgen in huis

Veilig Afrekenen

24/7 Klantenservice