Meteen naar de content

Volg ons!

40% OFF > GRATIS Verzending - Veilig Betalen

Contact

Over ons

Over Ons

Wij van TodaysCharger zijn dol op innovatie en technologie. Met TodaysCharger bieden wij een draadloze oplader aan die multifunctioneel is en ook nog eens modern. We houden er van om de klant blij te maken. Feedback is bij ons altijd welkom en dat nemen we ook graag mee in onze ontwikkeling. 


Wat vinden wij belangrijk?
Wij bieden graag de beste klantenservice aan en zorgen ervoor dat wij altijd up to date zijn over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen de scherpste prijzen. Onze medewerkers staan altijd klaar om jouw vragen met de grootste glimlach te beantwoorden en jou verder te helpen waar nodig.

Ons Team
Het TodaysCharger team is 24/7 bezig met het verbeteren van onze service, en zijn altijd op zoek naar de leukste nieuwe producten voor onze webshop. Wij zorgen ervoor dat elk product dat wordt toegevoegd aan onze webshop voldoet aan alle strenge kwaliteitsnormen en kijken altijd naar waar onze klanten behoefte aan hebben.

Onze Service
Bij TodaysCharger staan onze klanten centraal, dit zie je dan ook zeker terugkomen in onze services. Bij TodaysCharger kun je vanaf je luie stoel de beste producten bestellen en gratis thuis ontvangen.


Kortom

  • Hoge Klanttevredenheid
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Klantenservice
  • Veilig Afrekenen


TodaysCharger staat altijd open voor leuke ideeën en/of suggesties. Mis jij iets in onze webshop, of heb jij een andere leuke en positieve toevoeging, laat het ons dan vooral weten via onze contact pagina.

BEDRIJFSINFORMATIE

TodaysCharger.nl staat geregistreerd bij de Kamer van koophandel. TodaysCharger.nl is gevestigd in Hulshorst, Nederland. BTW-nummer: NL863761495B01. KVK-nummer: 85838462.

Vandaag besteld, morgen in huis

Veilig Afrekenen

24/7 Klantenservice